Президентът прояви трезва преценка и здрави нерви, връчвайки мандата на . Това

...
Президентът прояви трезва преценка и здрави нерви, връчвайки мандата на . Това
Коментари Харесай

Зарков: Радев прояви трезва преценка с третия мандат в ръцете на БСП

Президентът прояви трезва преценка и здрави нерви, връчвайки мандата на. Това разяснява в предаването „ Още от деня “ на Българска национална телевизия служебният министър на правораздаването и някогашен народен представител от „ за България “ Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо.

Според него не би трябвало приемането на третия изследователски мандат за сформиране на държавно управление да е изненадало. Ръководството на в последните дни съобщи, че има явен проект и съобщи желанието си да получи този трети мандат. Всъщност две бяха партиите, които най-отчетливо обявиха упоритостите си за трети мандат – това беше, от една страна, и „ Демократична България “ – от друга, сподели Зарков.

Каквото и да се изговори в последните дни, явно е, че резервира най-вече варианти за разнообразни разновидности в кабинета, до момента в който „ Демократична България “ се ограничиха с това да заявят, че единствената опция съгласно тях е съдействие сред ГЕРБ и „ Продължаваме Промяната ", с тяхното ходатайство. Това явно не е допустимо, добави още той.

Според Зарков единствената опция за осъществяване на мандата, въпреки и дребна, е на.

Казах, че президентът е показал здрави нерви, тъй като тази му постъпка сподели, че той е кадърен като общественик да превъзмогне много неща, казани по негов адрес през последните месеци от страна, разяснява още Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо.

Според него с този ход президентът Радев е върнал там, където ѝ е мястото – в центъра на политическите събития. И аз се надявам доста тя да се задържи там и това зависи от идващите дни, добави той.

Зарков съобщи, че е рано да разяснява въпроса дали би се кандидатирал за водач на социалистическата партия на идния конгрес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР